Bien Savvy – 10 Fabulous Years in Romania

De-a lungul anilor, Bien Savvy a devenit un brand de lux apreciat pentru design-ul indraznet, rafinat si elegant al colectiilor realizate din materiale pretioase accesorizate cu dantela fina, broderii florale realizate manual, insertii de pietre si paiete multicolore.

This slideshow requires JavaScript.

Bien Savvy este prezent in trei orase din Romania (Bucuresti, Constanta si Brasov), dar si in Jordan, Kuwait, Saudi Arabia, Qatar si Canada. In fiecare an, bradul de lux, isi prezinta colectiile in cadrul targurilor de nunti din Romania, dar si in cadrul celor internationale precum The Bride Show din Abu Dhabi sau Barcelona Bridal Week. Apartiile la Bucharest Fashion Week, in revistele de specialitate si colaboarile cu emisiuni de top precum Te Cunosc de Undeva, Dansez printre Stele si Dansez pentru Tine, nu fac decat sa confirme autenticitatea si rafinamentul rochiilor Bien Savvy.  De asemenea, vedete precum Ilinca Vandici, Adela Vrinceanu, Iulia Vantur, Anna Lesko, Florentina Fantanaru, Diana Munteanu, Anda Adam, Alina Barbulescu, Alina Puscas, Georgiana Dascalu, Ela Craciun, Liana Alexandru au purtat superbele creatii Bien Savvy.

Astazi, 3 aprilie, sarbatoreste cu Bien Savvy 10 Fabulous Years in Romania! Cadoul Bien Savvy pentru voi: -70% OFF la rochiile de seara din colectiile BIEN SAVVY!

Bien Savvy

Pentru ca ai fost alaturi de noi timp de 10 ani frumosi, in care ne-am bucurat, ne-am redescoperit si am trait impreuna clipe emotionante, dorim sa sarbatorim acest eveniment cu tine. Am pregatit o zi fabuloasa de shopping in BIEN SAVVY Bucuresti (Atelier), Brasov si Constanta, cand cele mai frumoase rochii de seara si de cocktail din colectiile BIEN SAVVY vor avea preturi fabuloase. Vei descoperi rochiile de seara din colectiile BIEN SAVVY si La Sposa care starnesc pasiuni: Follow Me, Fall in Love, Vanity, In the Mood, Moments si make a WISH. Sunt rochiile de seara de care te-ai indragostit, in care ti-ai dorit sa stralucesti la evenimentele importante din viata ta si pe care le poti achizitiona pe 3 aprilie la un pret de vis. Intra pe www.biensavvy.ro pentru a descoperi colectiile si reducerile disponibile la acest eveniment.

Te asteptam vineri, 3 aprilie, intre 10 AM si 8 PM in BIEN SAVVY Bucuresti (Atelier Popa Soare 26), Constanta (Bd. Ferdinand 19) si Brasov (Bd. 15 noiembrie 36). Prima venita, este prima servita. Vino insotita doar de o prietena si fii pregatita sa imparti cabina de proba. Spatiul este limitat si ne dorim ca fiecare dintre voi sa se bucure de aceasta zi. Sample Sale cu stoc limitat.

Pentru mai multe informatii acceseaza http://www.biensavvy.ro si pagina de Facebook Bien Savvy.

blog nunta Daca ti-a placut articolul – SHARE IT. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.