Save the Date

Ai fost ceruta in casatorie, iar raspunsul a fost, bineinteles, DA! Tu si logodnicul tau ati stabilit data nuntii si, desi, este inca prea devreme pentru a trimite invitatiile, sunteti extrem de nerabdatori sa va anuntati familia si prietenii. Un mod eficient de a anunta marele  eveniment sunt cardurile sau invitatiile “Save the date“.

invitatie save the date

Aceasta este o traditie mai putin folosita la noi, insa reprezinta cel mai modern si nonconformist mod de  a anunta invitatii despre data evenimentului, locatie si alte detalii. Scopul acesteia este ca invitatii sa-si rezerve acea zi si sa nu-si programeze altceva. invitatie save the date

Tinand cont ca traim intr-o lume fara frontiere – o lume a internetului – acesta este cea mai simpla metoda de a trimite aceste carduri “Save the date”: e-mail, facebook, twitter sau prin crearea unui site/blog special dedicat viitorului eveniment. Exista moduri foarte inventive de a transmite acest mesaj, iar colajele cu poze sunt doar cateva exemple.

invitatie save the date

Cardul ”Save the date” este urmat de o invitatie oficiala la nunta. Chiar daca nu veti adopta acest obicei in forma lui clasica, va incurajez sa postati macar o poza pe Facebook prin care sa va anuntati planurile, astfel încat invitatii sa-si rezerve data respectiva.

invitatie save the date

Nu trebuie decat sa fiti relaxati si sa va bucurati de sedinta foto. Astfel, fotograful va surprinde cele mai frumoase momente.

Pentru inspiratie va recomand – sedinta foto Save the Date – Catrinel & Traian – realizata de George Macovei Photography.

Surse inspiratie: Project WeddingPear Tree GreetingsPinterest

blog nunta Daca ti-a placut articolul – SHARE IT.  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.