Inspiratie pentru o nunta la mare

Nuntile la malul marii sunt total diferite de restul nuntilor tematice. Sunt atat de multe variante pentru decor, de la materiale precum iuta si panza pana la buchetele din flori naturale combinate cu scoici si stele de mare, incat organizarea nuntii este o adevarata placere pentru iubitorii de mare. Intr-adevar sunt mai multe etape de parcurs pentru a rosti juramintele la malul marii insa voi dedica cate un articol saptamanal pentru acest gen de evenimente in care voi dezbate toate etapele pe care trebuie sa le parcurgeti. Pana atunci am realizat aceste colaje care sa va inspire in alegere decorului unei nunti la mare.

Photo Credit: Jenelle Kappe PhotographyGia CanaliCaptured Photography by JennyRuth EileenRob Greer PhotographyOrange Girl Photographs via Style Me Pretty.

Photo Credit:  Caroline Frost PhotographyMelissa Tuck PhotographyFirst Comes Love PhotoAdeline and Grace PhotographyBrooke Merrill PhotographyKrista A. JonesThree Nails Photography,  Sarah Rhoads Photographers via Style Me Pretty.

Photo Credit: Chloe Murdoch Photography via Style Me Pretty.

Pentru mai multe detalii despre organizarea unei nunti la mare vizitati site-ul Nunta La Mare.

blog nunta Daca ti-a placut articolul – SHARE IT.  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.