Nunta in alb

“Orice simplitate este o complexitate rezolvata” – Constantin Brancusi

Din ce in ce mai mult auzim de nunta cu tematica. S-au dus vremurile cand baloanele si confetti erau la putere iar deciziile erau atat de simple. In prezent exista peste 30 de tematici de nunta, care mai de care mai complexe si sofisticate. Astazi ne oprim la tematica ” All White”. Un decor imbracat complet in alb va crea un look fresh, nemuritor si mereu in tendinte, indiferent de moment sau de sezon. Desi culoarea alba este mai degraba absenta culorii si este privita de cele mai multe ori ca fiind fada si lipsita de personalitate, alegerea corecta a tonurilor de alb si imbinarea lor intr-un mod armonios cu accesoriile evenimentului pot avea rezultate neasteptate. Nu este obligatoriu ca evenimentul sa fie  monocrom si intr-o singura nuanta de alb ca zapada. Exista numeroase variatii ale nonculorii ce pot fi combinate cu succes precum fildes, alb cremos sau alb antic. Albul poate avea un efect impresionant si memorabil, exact ceea ce va doriti pentru nunta voastra.

nunta in alb

Daca locatia va permite puteti opta pentru scune chiavari albe sau transparente. Pentru fetele de masa, naproane sau husele scaunelor puteti alege ca materiale dantela, voal, catifea, brocard sau tafta. Farfuriile si marturiile ar fi de preferat sa fie si ele tot albe sau din sticla transparenta.

nunta in alb

Cand vine vorba de alegerea florilor pentru o nunta cu tematica All White gama este foarte variata. Indiferent de florile pe care le vei alege, acestea pot fi accesoritate cu perle sau brose albe, adaugand astfel un plus de eleganta.

nunta in alb

Pintre florile mele preferate pentru aranjamente se regasesc: bujorii, orhideele, hortensiile, ranunculus, lalelele, anemonele, ornitogalum, trandafirii, etc. Insa florile nu sunt singura optiune. Puteti folosi diferite piese centrale pe care sa le umpleti cu pietricele, scoici, lumanari, margele, petale de trandafiri, toate bineinteles albe.

nunta in alb

Masa cu dulciuri este elementul surpriza perfect pentru orice eveniment special si noua alternativa fashion pentru nunti si botezuri. Desi in general masa de dulciuri este colorata, nu inseamna ca nu poate fi la fel de frumoasa si in nuante de alb si crem. O alta varianta la fel de cool ar fi  fantana cu ciocolata alba.

nunta in alb

Tortul – delicatesa serii – trebuie sa fie tot alb. Sunt foarte multe modele de torturi, care sa va schimbe total parerea asupra traditionalului tort de nunta alb.

nunta in alb

Daca cununia are loc in are liber, atunci culoarea alba o va transforma intr-un moment magic si sublim.
 nunta in alb
blog nunta Daca ti-a placut articolul – SHARE IT.  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.