Inspiratie pentru rochia de mireasa – nunta la mare

Inainte de a-ti alege rochia de mireasa pentru o nunta la malul marii trebuie sa iei in considerare mai multi factori: nisipul, temperatura, umiditatea, expunerea la soare si bineinteles apa marii. Cele mai potrivite rochii de mireasa pentru o nunta la mare sunt cele cu spatele gol, fara bretele, sau cu bretele foarte subtiri, cu maneci scurte sau cu un umar gol.  De asemenea, trebuie sa ai grija si la materialul ales pentru rochia de mireasa.

Evita ca rochia de mireasa sa fie din materiale grele, foarte incarcata, de tip sirena sau cu trena lunga. Alege materiale precum: Sifonul –  realizat din matase sau tayon oferind un aer delicat rochiei de mireasa. Charmeuse – este un material transparent, usor si semi-lucios. Georgette – un material pur si usor adesea facut din poliester sau matase cu o suprafata creponata.

Tiulul  este o tesatura realizata din matase, nailon sau rayon. Crepe – este un material usor, moale si subtire avand o suprafata creponata. Organza – este clara precum sifonul dar are o textura mai fluida ca a tulului.

Pentru a completa look-ul poti opta pentru o coronita din flori colorate, bijuterii handmade in stil boho, buchet de mireasa din flori naturale accesorizat cu scoici si stele de mare.

Rochie mireasa 1: Oscar De La Renta,  Photo Credit: Jemma Keech.  Rochie mireasa 2: Rubicon NYC,  Photo Credit: Jacque Lynn PhotographyRochie mireasa 3: Carol Hannah, Photo Credit: Brett HeidebrechtRochie mireasa 4:  Sarah Seven From Nearly Newleywed, Photo Credit: Daniel Kim Photography.

 blog nunta Daca ti-a placut – SHARE IT.  

One thought on “Inspiratie pentru rochia de mireasa – nunta la mare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.