Nunta cu leagan

Am auzit multa lume spunand ca toate nuntile sunt la fel. Da, exista elementele comune care se regasesc la majoritatea nuntilor, insa  elemente difera de la un eveniment la altul, pornind de la culoare, aranjamente florale, materiale, tort, muzica, etc. Si totusi cum ne diferentiem nunta fata de celelalte?

nunta cu leagan

Se pare ca anul acesta – leaganul – este accesoriul “must have” al nuntilor. Poate avea conceptul unui Photo Booth si poate fi amplasat la intrarea in restaurant sau in restaurant, in gradina, cort, pe plaja sau chiar in propria curte.

nunta cu leagan

Indiferent de tematica evenimentului, puteti incadra leaganul in decorul nuntii fara probleme folosind flori naturale, panglici colorate, diverse accesorii tematice, etc. Acesta poate fi folosit pentru o sedinta foto inedita iar dupa eveniment le puteti trimte invitatilor pozele inscripionate cu numele vostru si data nuntii. Cu siguranta vor fi foarte incantati de acest mic gest.

nunta cu leagan

Cu ajutorul leaganului veti  crea o atmosfera relaxanta, plina de veselie si voie buna.

nunta cu leagan

Surse de inspiratie: Lovella BridalStop and eat the rosesMango StudiosLove My DressSomething TurquoiseLa Belle BrideLove and LavenderPinterest.

blog nunta Daca ti-a placut – SHARE IT.  

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.