Inspiratie nunta turquoise

Culoarea turcoaz este o culoare sofisticata la confluenta dintre verde si albastru. Cu o gama larga de nuante calde si reci, turcoaz se imbina usor cu orice alta culoare a spectrului, dand viata culorilor neutre si marourilor. Turcoazul poate fi folosit pentru materiale, accesorii, elemente decorative si accente cromatice care vor da stil si rafinament nuntii tale.

nunta turcoaz

In natura, culoarea turcoaz este specifica pietrei semipretioase al carei nume in poarta dar si peisajelor marine. Combinatiile in care culoarea turcoaz poate fi folosita sunt nenumarate. Poate insoti nuante mai deschise si/sau calde precum oranj si galben, completeaza perfect sidefurile si alburile reci, creeaza decoruri vibrante prin asocierea cu rosu si roz, anima toate celelalte nuante de verde, motiv pentru care turcoazul este o culoare atat de pretioasa, speciala si sofisticata.

nunta turcoaz

Culoarea turcoaz este o culoare pretentioasanu se potriveste in orice spatiu si poate fi folosita in combinatie cu orice obiecte de decor. Creeaza o atmosfera retro cu aer boem si romantic iar  tonurile de turcoaz inspira feminitate, delicatete, mister, gingasie, puritate, seninatate si creativitate.

nunta turcoaz

Turcoazul este o culoare calmanta care poate fi puternica si ferma sau deschisa si prietenoasa.

nunta turcoaz

Helmut Eifert, de la Pantone, afirma ca turcoazul “se crede a fi un talisman protector, culoarea compasiunii si a vindecarii profunde, deasemenea o culoare a credintei si a adevarului, inspirata de apa si cer. Pe parcursul anilor de studiu, am descoperit ca turcoazul reprezinta de asemenea o evadare pentru multi – ducandu-i intr-un paradis tropical, placut si ispititor, chiar si ca o fantezie doar.”

nunta turcoaz

Surse inspiratie: 100% Design, Vreau Culoare, KiwiStudio, Stil MasculinSurse poze: Pinterest, Style Me Pretty.

blog nunta Daca ti-a placut – SHARE IT.  

2 thoughts on “Inspiratie nunta turquoise

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.