Buchete concept

Dacă doriți să oferiți un buchet diferit care să fie realizat ținând cont de personalitatea și stilul persoanei care urmează să îl primească vă propunem să optați pentru un  BUCHET CONCEPT .

SURPRINDE-ȚI PERSOANELE DRAGI CU UN BUCHET CONCEPT 

Ce înseamnă un buchet concept? 

Buchetul va fi realizat ținând cont de toate detaliile pe care ni le transmiteți despre persoana dragă vouă. Plecând de la ce reprezintă ea pentru voi, ocazia pentru care îl oferiți, florile și culorile preferate, materiale, etc. Orice detaliu, oricât de mic ar părea este mai mult decât binevenit în realizarea buchetului. Fie că este vorba de un citat, un film sau o melodie, o țară sau oraș, o stare de spirit, hobby, forme geometrice, ș.a.m.d. Cu cât mai multe detalii cu atât mai bine.

În baza informațiilor oferite vom crea o poveste prin realizarea buchetului. Îi vom construi o bază/structură din diferite materiale și accesorii iar florile naturale vor veni în completarea acestuia, îmbinându-se armonios. Întrucât totul este personalizat, comanda trebuie lansată cu minim 7 zile înainte de ziua livrării, astfel vom avea timp să pregătim structura buchetului, să facem comenzile necesare, etc. 

La realizarea structurii folosim materiale cât mai diversificate: de la lemn, scoarță de copac, mușchi de pământ, sare de la salina Turda, chihlimbar, scoici și stele de mare până la diverse diverse materiale/panglici din dantelă, voal, catifea, organza, lână, etc. și accesorii precum perle, nasturi, ștrasuri, pietre decorative, broșe, ș.a.md. ținând cont de paleta de culori preferată.


Informații lansare comandă

  1. Suntem un Boutique Floral și lucrăm doar pe bază de comenzi, de aceea nu avem disponibile flori în atelier tot timpul. Plasarea comenzii trebuie făcută cu cel puțin 7 zile înainte de ziua livrării buchetului. 
  2. Vă rugăm să lansați comanda completând formularul de mai jos.
  3. În baza informațiilor oferite în formular vom reveni cu un email pentru confirmarea comenzii, propunerea designului și factura proformă pentru achitarea integrală a buchetului. Doar în baza confirmării plății, buchetul va fi realizat.
  4. Propunem 5 bugete pentru buchetele concept: 200 lei, 250 lei, 300 lei, 350 lei, 450 lei, sau cotație la cerere pentru solicitări speciale (un număr specific de flori, a anumită floare, etc.)
  5. Bugetul selectat reflecă cu aproximație mărimea/diametru buchetului, plecând de la 20 cm și până la 40 de cm.
  6. Indiferent de bugetul selectat livrarea este gratuită în județul Constanța și include o felicitare scrisă caligrafic cu mesajul dorit.Livrarea este realizată de echipa noastră pentru a ne asigura că buchetul ajunge în siguranță la destinație.
  7. Buchetul va fi livrat în sistem Aqua Pack (florile sunt livrate în apă). De asemenea va avea atașat un set de instrucțiuni de întreținere a florilor + pliculeț cu hrană pentru a se bucura de ele cât mai mult.
  8. In procesul creativ floristul dispune de independență și se angajează să îmbine detaliile oferite într-un design armonios.