Despre

Formată dintr-o echipă tânără și entuziastă, Almira Events a luat naștere în Mangalia, în anul 2010, din dorința de a ieși din tiparul nunților clasice, dedicându-se exclusiv planificării și coordonării evenimentelor cu atmosferă nonconformistă. 

Abordăm procesul de planificare pornind de la ideea că fiecare cuplu este unic și în același timp format din două personalități diferite. Credem că fiecare nuntă trebuie să exprime personalitatea și valorile mirilor, acestea fiind baza fiecarui concept pe care îl propunem; și doar printr-o comunicare deschisă, sinceră și transparentă putem realiza nunți originale și personalizate, transformănd viziunea voastră în realitate. 

De-a lungul anilor am dat frâu liber creativității pe care am îmbinat-o perfect cu profesionalism și respect pentru clienți, creându-ne stilul propriu în abordarea planificării evenimentelor și designul acestora. Ne reinventăm și investim constant în educația și recuzita noastră pentru vă oferi resursele necesare de a vă bucura din plin, atât de ziua nunții, cât și de procesul de planificare al acesteia, fiind alături de voi la fiecare pas. 

It’s all about LOVE! It’s all about Your Story!  

This slideshow requires JavaScript.

TESTIMONIALE     SERVICII     GALERIE     CONTACT 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.