Despre noi

Formată dintr-o echipă energică și creativă, Almira Events a luat naștere în Mangalia, în anul 2010, din dorința de a ieși din tiparul nunților clasice, dedicându-se exclusiv planificării și coordonării evenimentelor cu atmosferă nonconformistă. 

Abordăm procesul de planificare pornind de la ideea că fiecare cuplu este unic și în același timp format din două personalități diferite. Credem că fiecare nuntă trebuie să exprime personalitatea și valorile mirilor, acestea fiind baza fiecarui concept pe care îl propunem; și doar printr-o comunicare deschisă, sinceră și transparentă putem realiza nunți originale și personalizate, transformând viziunea voastră în realitate. 

De-a lungul anilor am dat frâu liber creativității pe care am îmbinat-o perfect cu profesionalism și respect pentru clienți, creându-ne stilul propriu în abordarea planificării evenimentelor și designul acestora. Ne reinventăm și investim constant în educația și recuzita noastră pentru vă oferi resursele necesare de a vă bucura din plin, atât de ziua nunții, cât și de procesul de planificare al acesteia, fiind alături de voi la fiecare pas. 

În octombrie 2019 am împlinit 9 ani frumoși și aventuroși. Ani pentru care suntem recunoscători. Nouă ani ani în care am cunoscut oameni care ne-au adus valoare și zâmbete, am avut parte de proiecte ieșite din tipar și colaborări neașteptate, am planificat și coordonat peste 200 de evenimente: nunți și botezuri la malul mării și pe lac, în pădure și nu numai; am urmat cursuri și workshop-uri de design și am ieșit din zona de confort cu tematici și concepte cât mai diferite. Așteptăm cu entuziasm fiecare proiect și sperăm ca evenimentul vostru să fie unul dintre ele 🙂

Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să povestim mai mult la o cafea sau ceai în atelierul nostru de creație din Mangalia … sau online via Skype/Facetime/Whatsapp.

It’s all about LOVE! It’s all about Your Story!