THE TEAM

Sau cum ne vedem unii pe ceilalți

Ramona și George Macovei sunt împreună de  19 ani, căsătoriți de 12, au un băiețel de 4 ani și sunt fondatorii Almira Events și Nuntă La Mare.  În 2009 și-au planificat singuri nunta, fără să se gândească că asta se va transforma în cea mai frumoasă aventură a vieții lor.


Ramona Macovei – Wedding Designer

Ramona este o persoană energică, creativă și organizată. Are un sistem foarte bine pus la punct pentru orice dorește să realizeze. A început ca wedding planner și a iubit întotdeauna delicatețea și prospețimea pe care florile o oferă. Pasiunea a fost transmisă de către mama sa și este fascinată de puterea pe care florile o au – aceea de a înfrumuseța totul în jurul lor și de a aduce zâmbete pe fețele oamenilor, ceea ce iși dorește să realizeze și prin intermediul Almira Events & Nunta La Mare. Pe lângă experiența acumulată de-a lungul anilor planificând și coordonând evenimente cât mai diferite, la sfârșitul anului 2014 s-a decis să aprofundeze acest domeniu minunat numit floristică. Din dorința de a se dezvolta constant și de a veni în întâmpinarea voastră cu cele mai noi tendințe din designul floral și de eveniment, a urmat diferite cursuri și workshop-uri cu profesori de design floral & eveniment consacrați atât din România cât și din afara tării. Mai multe detalii găsiți aici. Ramona reprezintă partea creativă a echipei și realizezază toate conceptele proiectelor Nunta La Mare.


George Macovei – Photographer

George este pasionat de natură, fotografie, muzică, gastronomie, mixologie și tehnologie. Puteți povesti cu el la nesfârșit despre oricare dintre pasiunile lui și nu numai. O persoană blândă și calmă, care de fiecare dată ne provoacă să găsim cele mai bune soluții și idei creative pentru evenimentele pe care le planificăm. Tot el este cel care ne detensionează cu muzică bună și glume atunci când stresul pregătirii evenimentelor își face simțită prezența. Este fotograful echipei și multe dintre accesoriile care fac parte din portofoliul nostru sunt achiziționate de el, fiind un mare fan al cumpărăturilor 🙂 George reprezintă partea vizionară a echipei și de fiecare dată anticipează trend-uri și situații. 


organizator de eveniment

Andreea Bazavan – Wedding Planner

Andreea este prietena Ramonei de peste 30 de ani dar s-a alăturat echipei în anul 2015. Încă de la început și-a asumat cu brio rolul de wedding planner al echipei. Cu un background în turism, planificarea nunților la mare i s-a potrivit de minune. Andreea a studiat istoria și este o cititoare de elită, îi plac plimbările lungi cu mașina și muzica la maxim. Nu veți întâlni o persoană mai punctuală și onestă, ceea ce o face să fie wedding planner-ul pe care vreți să îl aveți alături. De asemenea, făcând parte din echipa Nunta La Mare și-a găsit și pasiunea pentru caligrafie și pictură pe sticlă. A urmat cursuri pentru a se perfecționa iar acum toate semnele folosite la decor precum și paharele mirilor sunt realizate de ea. Nu refuză niciodată ceva dulce așa că este partenera perfectă la degustarea de tort și dulciurile pentru Candy Bar 🙂 Andreea reprezintă partea responsabilă a echipei și are grijă ca lucrurile să decurgă cât mai lin.  


wedding coordinator

Andreea Popa – Wedding Coordinator

Andreea este una dintre cele mai vesele și optimiste persoane. Își găsește echilibrul între yoga și dans, așa a ajuns ca din când în când să predea cursuri de Yoga Dance, pur și simplu din pasiune. Un fan al aromelor și culorilor, realizează lumânări parfumate și le alintă #lumânăricuzâmbet. De cele mai multe ori lumânările ei sunt parte din decorul evenimentelor pe care le organizăm sau mărturii pentru invitați. Deși nu a făcut parte oficial din Almira Events, încă de la început i-a susținut pe Ramona și George, fiind prieteni de mulți ani. De la an la an, contribuția ei în echipă a fost din ce în ce mai mare și de curând a devenit coordonatorul evenimentelor pe care le organizăm. Andreea reprezintă partea optimistă a echipei, chiar și atunci când plouă ea vede doar curcubeul.


Aceștia suntem noi! Iubim marea, nunțile relaxate, oamenii, natura, și nu numai. Ne acceptăm și ne completăm unii pe ceilalți și astfel reușim să realizăm evenimente frumoase la malul mării.