Despre noi

ALMIRA EVENTS

 A luat naștere în Mangalia, în anul 2010, din dorința de a ieși din tiparul nunților clasice. Suntem o echipă energică și creativă și ne dedicăm planificării și coordonării evenimentelor cu atmosferă nonconformistă la malul mării. 

PROCESUL DE PLANIFICARE

Pornim de la ideea că fiecare cuplu este unic și în același timp format din două personalități diferite. Credem că fiecare nuntă trebuie să exprime personalitatea și valorile mirilor, acestea fiind baza fiecarui concept pe care îl propunem.

De-a lungul anilor am dat frâu liber creativității pe care am îmbinat-o perfect cu profesionalism și respect pentru clienți. Astfel ne-am creat stilul propriu în abordarea planificării evenimentelor și designul acestora. Ne reinventăm și investim constant în educația și recuzita noastră pentru vă oferi resursele necesare de a vă bucura din plin, atât de ziua nunții, cât și de procesul de planificare al acesteia, fiind alături de voi la fiecare pas. 

9 ANI frumoși și AVENTUROȘI

Am împlinit în octombrie 2019. Ani pentru care suntem recunoscători. Nouă ani în care am cunoscut oameni care ne-au adus valoare și zâmbete. Am avut parte de proiecte ieșite din tipar și colaborări neașteptate. De-a lungul anilor am planificat și coordonat peste 200 de evenimente: nunți și botezuri la malul mării și pe lac, în pădure și nu numai; am urmat cursuri și workshop-uri de design și am ieșit din zona de confort cu tematici și concepte cât mai diferite. Așteptăm cu entuziasm fiecare proiect și sperăm ca evenimentul vostru să fie unul dintre ele 🙂

Vă invităm cu drag să ne cunoaștem și să povestim mai mult în atelierul nostru de creație din Mangalia sau online (Zoom/Whatsapp/Facetime/Skype).

It’s all about LOVE! It’s all about Your Story!  


THE TEAM 

sau cum ne vedem unii pe ceilalți

Ramona și George Macovei sunt împreună de  17 ani, căsătoriți de 10, au un băiețel de 2 ani sunt și fondatorii Almira Events și Nuntă La Mare.  În 2009 și-au planificat singuri nunta, fără să se găndească că asta se va transforma în cea mai frumoasă aventură a vieții lor.

Ramona Macovei – Wedding Designer

Ramona este o persoană energică, creativă și foarte organizată. Tot timpul are un sistem foarte bine pus la punct pentru orice dorește să realizeze. A început ca și wedding planner care întotdeauna a iubit delicatețea și prospețimea pe care florile o oferă. Pasiunea ei a fost transmisă de către mama sa și este fascinată de puterea pe care florile o au – aceea de a înfrumuseța totul în jurul lor și de a aduce zâmbete pe fețele oamenilor, ceea ce iși dorește să realizeze și prin intermediul Almira Events & Nunta La Mare. Pe lângă experiența acumulată de-a lungul anilor în care a avut ocazia să planifice și să coordoneze peste 150 de evenimente, la sfârșitul anului 2014 s-a decis să aprofundeze acest domeniu minunat numit floristică. Din dorința de a se dezvolta constant și de a veni în întâmpinarea voastră cu cele mai noi tendințe din designul floral și de eveniment, a urmat diferite cursuri și workshop-uri cu profesori de design floral consacrați atât din România cât și din afara tării. Mai multe detalii găsiți aici.

George Macovei – Photographer

George este pasionat de natură, fotografie, muzică, gastronomie și mixologie. Puteți povesti cu el la nesfârșit despre oricare dintre pasiunile lui și nu numai. O persoană blândă și calmă, care de fiecare dată ne provoacă să găsim cele mai bune soluții și idei creative pentru evenimentele pe care le planificăm. Tot el este cel care ne detensionează cu muzică bună și glume atunci când stresul pregătirii evenimentelor își face simțită prezența. Este fotograful echipei și multe dintre accesoriile care fac parte din portofoliul nostru sunt achiziționate de el, fiind un mare fan al cumpărăturilor.


organizator de evenimentAndreea Bazavan – Wedding Planner

Andreea este prietena Ramonei de 30 de ani dar s-a alăturat echipei în anul 2015. Încă de la început și-a asumat cu brio rolul de wedding planner al echipei. Cu un background în turism, planificarea nunților la mare i s-a potrivit de minune. Andreea a studiat istoria și este o cititoare de elită, îi plac plimbările lungi cu mașina și muzica la maxim. Nu veți întâlni o persoană mai punctuală și onestă, ceea ce o face să fie wedding planner-ul pe care vreți să îl aveți alături. De asemenea, făcând parte din echipa Nunta La Mare și-a găsit și pasiunea pentru caligrafie și pictură pe sticlă. A urmat cursuri pentru a se perfecționa iar acum toate semnele folosite la decor precum și paharele mirilor sunt realizate de ea. 


wedding coordinatorAndreea Popa – Wedding Coordinator

Andreea este una dintre cele mai vesele și optimiste persoane. Își găsește echilibrul între yoga și dans, așa a ajuns ca din când în când să predea cursuri de Yoga Dance, pur și simplu din pasiune. Un fan al aromelor și culorilor, realizează lumânări parfumate și le alintă #lumânăricuzâmbet. De cele mai multe ori lumânările ei sunt parte din decorul evenimentelor pe care le organizăm sau mărturii pentru invitați. Deși nu a făcut parte oficial din Almira Events, încă de la început i-a susținut pe Ramona și George, fiind prieteni de mulți ani. De la an la an, contribuția ei în echipă a fost din ce în ce mai mare și de curând a devenit coordonatorul evenimentelor pe care le organizăm.