Nuntă La Mare – Dorina & Gabriel

Ne-am văzut pentru prima oară cu Dorina și Gabriel într-o dimineață de duminică, pe Skype. Nu locuiesc în țară, dar și-au dorit o nuntă acasă, la mare, alături de familie și prietenii apropiați. Ne-am plăcut de la prima vedere, ca să zicem așa, și cred că am stat de vorbă cel puțin două ore. Dorina – o explozie de zâmbete iar Gabriel o fire calmă, era limpede că sunt făcuți unul pentru celălalt. Nunta a avut loc în luna mai (2019) la malul mării și a fost o avalanșă de emoții, care au stat și la baza conceptului nunții lor: dragoste, fericire, veselie, euforie, recunoștință, speranță, bunătate, optimism, seninătate și pasiune. Și-au dorit un decor vintage elegant în care să predomine albastrul “navy” în combinație cu auriu, flori în nuanțe pastelate și mici accente marine. Dorina iubește orhideele, iar lui Gabriel îi place culoarea portocalie, deci nu aveau cum să lipsească din peisaj.  Mai jos povestea nunții lor în imagini!

Getting Ready

nunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la mare

The flowers

nunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la mare

first look

nunta la mare

“Când ne gândim la nunta noastră, ne gândim la Almira Events, pentru că tot visul minunat pe care l-am trăit nu era posibil fără ele. Locuim în Londra de mulți ani și când am luat decizia că sufletul nostru e tot aproape de marea de acasă, știam că cea mai mare problemă va fi să găsim pe cineva care gândește și simte ca noi. După câteva telefoane la furnizori și organizatori de evenimente părea că va fi imposibil și că lucrurile se fac într-un anume fel, că nu există flexibilitate și că va trebui să acceptăm ce ne displace cel mai puțin. Ne-am înșelat amarnic și imediat ce am încheiat prima noastră întâlnire cu Andreea și Ramona, am decis la unison cu soțul meu că Almira Events este echipa de care avem nevoie. Deși oferă servicii pe placul tuturor, parțial sau integral,  noi am știut că vom lăsa absolut tot pe mâna lor.

Se știe că planificarea unei nunți este un mare efort, vine cu atâta bucurie și emoție dar și cu griji și probleme. Planificarea unei nunți din altă țară, când ambii parteneri au un job solicitant creează și mai multe griji și probleme. Cu atât mai mult că amandoi suntem firi încăpățânate, am vrut să facem totul pe cont propriu ca toți cei dragi să fie invitați la nunta noastră, să se bucure de ea și să fie plăcut surprinși de ceea ce am realizat.

Pentru noi colaborarea nu a însemnat doar planificarea unei nunți, a însemnat mult mai mult. Am avut ajutorul și sprijinul lor în toată această aventură și mereu s-au asigurat că ne bucurăm de acele momente unice la fiecare pas din planificare iar grijile și stresul să le lăsăm pe mâna lor. Ne-au ajutat să ne punem de acord și au găsit un punct comun între perspectivele noastre și le-au îmbinat armonios. Ne-au liniștit când emoțiile ne copleșeau, ne-au fost alături ca prieteni și ne-au încurajat mereu să facem ceea ce simțim că vrem. De multe ori aveam idei care nu credeam că avem vreodată cum să le punem în practică, la care mereu am primit același raspuns: “Sigur că se poate”

Au colaborat cu toți furnizorii de la început la sfârșit, tot ce noi aveam de făcut era să spunem ce ne dorim. Am colaborat cu oameni frumoși, punctuali, respectoși și profesionali. E greu să alegi furnizori când nu ai experință sau nu știi exact ce vrei, și aici ca și în toate celelalte momente, Almira Events a fost lângă noi să ne ajute să luăm aceste decizii.

Mi-am dorit să nu am emoții, să mă bucur de fiecare moment din nunta noastră, să nu îmi fac griji că atunci când începe ziua cea mult așteptată toate sunt stabilite și tot ce rămâne e să te bucuri. Am reușit (deși nu credeam) cu brio (am spus și în filmarea nunții ca dovada haha) pentru că am avut cea mai bună echipă. Avem amintiri pe care le vom prețui toată viața și nu putem decât să fim recunoscători pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi.

Sperăm că viața să ne mai aducă cumva împreună, să planificăm un alt eveniment alături de voi.

Cu dor și recunoștință,

Dorina și Gabriel Oprea

The church ceremony

nunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la mare

the rainbow

nunta la mare

the location

nunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la mare

the view

nunta la mare

the decorations

nunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la mare

the emotions

nunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la mare

the sweets

nunta la marenunta la mare

let’s dance

nunta la mare

living la vida oprea

nunta la marenunta la mare

night view

nunta la mare

the cake

nunta la marenunta la mare

the bonfire

nunta la marenunta la mare

trash the dress

nunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la marenunta la mare

BEHIND the SCENEs

The MoodBoard

The preparations

This slideshow requires JavaScript.

 

Planificare & coordonare: Nunta la mare
Design eveniment & floral: Almira Events
Locație: 360 Lounge Venus
Photography: Alex Musat
Videography: Chișa Andrei                                                                                                 
DJ: DJ Keloo
Candy Bar & Tort: Miss Baker
Papetărie: Altfel de invitații
Cabină Foto: Oglinda Magică Constanța
Moment de muzică populară: Emilia Bașchir