FAQ

Unde este locația NUNTA LA MARE?

Nunta La Mare nu este o locație. Serviciile noastre se împart în două mari categorii: planificare & coordonare eveniment și design floral & eveniment. Mai multe detalii și informații găsiți pe pagina Servicii.


CĂT COSTĂ O NUNTĂ LA MARE? 

Bugetul unei nunți la mare este un subiect foarte complex. Știm cât de mult contează bugetul pentru a lua decizia de a face sau nu nunta la mare. Tocmai de aceea nu putem să răspundem la această întrebare fără să ne cunoaștem înainte și să povestim mai în detaliu despre ceea ce vă doriți. Costurile pe care le presupune o nuntă la malul mării diferă de la eveniment la eveniment în funcție de preferințele fiecărui cuplu, mărimea evenimentului, tipul locației și stațiune, perioada când are loc, furnizorii aleși, și multe alte detalii. De aceea, cel mai bine este să stabilim o întâlnire online (ședință de consultanță online) pentru a povesti în detaliu despre planificarea unei nunți la mare și buget.


Ne dorim o nuntă la mare. Cu cât timp înainte să ne apucăm de planificat?

Depinde când doriți să aibă loc evenimentul, ce stil de eveniment vă doriți, cât de flexibili sunteți în privința locației, a datei, alegerii furnizorilor, etc. Noi putem planifica o nuntă la mare și dacă ne contactați cu o lună înainte, bineînțeles dacă avem disponibilitate. Pentru ca lucrurile să decurgă ușor și să puteți lua deciziile fără grabă, este de preferat cu maxim 10-12 luni și minim 3-6 luni înainte.


Dorim să vă ocupați de planificarea / designul evenimentului nostru. Cu cât timp înainte să vă contactăm / contractăm?

Este important pentru noi să acordăm atenția necesară fiecărui client, motiv pentru care avem un număr limitat de evenimente pe care le organizăm în fiecare sezon. Numărul evenimentelor variază de la an la an în funcție de mărimea acestora, complexitate, locul unde vor avea loc, etc.  Dacă vă place ceea ce facem și doriți să colaborăm, cu cât ne contactați mai repede cu atât mai bine :). Pentru disponibilitate vă rugăm să ne contactați.


Locuim în București/Cluj/Iași/etc. sau Nu locuim în România. Putem colabora? 

Bineînțeles! Majoritatea clienților noștri locuiesc în alt oraș sau nu locuiesc în România. Așadar avem experiență și un proces foarte bine pus la punct astfel încât colaborarea să fie una cât se poate de ușoară. Ne vom vedea ori de câte ori este nevoie online, vom păstra legătura telefonic, prin whats app și email.


Nu vom reuși să ajungem la mare decât cu o săptămână sau câteva zile înainte de nuntă? Este o problemă pentru buna desfășurare a evenimentului?

În nici un caz. Noi suntem aici pentru a vă reprezenta și a avea grijă ca totul să se desfășoare așa cum vă doriți. Am avut cupluri care au ajuns în ziua evenimentului și totul a decurs minunat. Nu văzuseră până atunci locația, nu degustaseră meniul și nici furnizorii nu apucaseră să îi cunoască. Impresia lor după nuntă o găsiți pe pagina Testimoniale


Colaborați cu aceeași furnizori de fiecare dată? 

Bineînțeles că de-a lungul celor 11 ani am creat legături frumoase cu anumiți colaboratori datorită energiei și a implicării lor. Însă, NU avem contracte de colaborare doar cu anumiți furnizori indiferent de domeniul de activitate, colaborăm și recomandăm cu drag toți furnizorii care ne împărtășesc valorile. Recomandăm furnizorii în funcție de stilul, preferințele și bugetul ficărui cuplu.


Trebuie să contractăm ambele servicii? Atât planificarea evenimentului cât și partea de design? 

NU. Puteți opta fie pentru planificare, fie pentru design.


Cât ne costă decorul pentru o nunta de X persoane? 

Pentru a putea face o ofertă este necesar să ne cunoaștem și să povestim în detaliu despre viziunea voastră în privința nunții și a ceea ce vă doriți. În funcție de locație și luând în considerare micile detalii care vă reprezintă vom face propunerea de concept. Ofertele noastre nu conțin preț/buc ci sunt realizate sub formă de buget total pe fiecare pachet în parte sau pe întreg evenimentul. În ofertele noastre sunt incluse elementele de decor/accesoriile care fac parte din portofoliu NUNTA LA MARE iar numărul decorațiunilor nu este limitat, întotdeauna folosim toate decorațiunile și accesoriile necesare transpunerii conceptului în realitate.


Prețurile sunt negociabile? 

Fiecare eveniment este diferit și automat implică logistică diferită. Atunci când facem propunerea unui concept și oferta de preț ținem cont de toate aspectele: mărimea evenimentului, tematică, timpul alocat și numărul de persoane necesare pregătirii și realizării decorului, accesoriile de decor necesare, designul floral și tot ce implică această parte, transport, manipulare, etc. Așadar, prețurile NU sunt negociabile. Asta nu înseamnă că nu ținem cont de bugetul pe care îl aveți, ci doar că putem oferi anumite servicii în bugetul pe care îl aveți alocat. Ofertele noastre reflectă dedicarea și implicarea întregii echipe pentru realizarea evenimentului.


Organizați doar evenimente la mare?

Nu. Într-adevăr, 90% din evenimentele pe care le planificăm sunt nunți și botezuri la malul mării, însă ne place să fim creativi și să organizăm evenimente cât mai diferite. De-a lungul anilor am organizat evenimente pe lac, în Deltă, în vie, în grădină, etc.