Design floral & eveniment

Procesul nostru de design

Se bazeză pe personalizare, având grijă ca fiecare detaliu să fie luat în considerare în crearea poveștii din ziua evenimentului. Rezultatul designului este orientat spre alegerea elementelor de decor care vor oferi echilibrul între temă și concept.

Tema nunții

Reprezintă stilul ales care se va regăsi în toate elementele ce vor compune decorul, de la invitații, mărturii, până la aranjamentele florale. Poate fi vorba de un citat, o floare, melodie, de paleta de culori aleasă, pene sau perle, un look preferat care poate fi vintage sau retro, și lista continuă. Este foarte important ca tema să exprime personalitatea și valorile mirilor, să aibă o semnificație personală pentru a putea fi integrată ușor în decorul evenimentului.

Conceptul 

Reprezintă esența unei idei. Înainte de a lua o decizie este important să vă dați timp și să vă gândiți la ce vă reprezintă și ce emoții doriți să transmiteți în ziua evenimentului. Acestea vor defini atmosfera, designul și restul detaliilor. Pentru ca toate elementele să se îmbine armonios (invitațiile, mărturiile, buchetul de mireasă, rochia, costumele, aranjamentele, florile, paleta cromatică, muzica, etc.) vă sfătuim să începeți prin a vă defini viziunea și a alege un concept potrivit vouă.

Stilul vostru personal este cel care va da și stilul nunții. Un concept bun este simplu, dar memorabil.

Echipa noastră va fi alături de voi pe tot parcursul procesului creativ, ajuntându-vă să puneți cap la cap toate componentele necesare.

 

Printre serviciile de design pe care le oferim se regăsesc:

❀ Propunerea conceptului
❀ Alegerea paletei de culori
❀ Idei personalizate de design
❀ Design floral: consiliere în alegerea florilor ținând cont de sezon, buget, temă, concept, etc.
❀ Design lumini în funcție de necesitățile locației
❀ Propunerea elementelor de decor potrivite evenimentului
❀ Realizarea decorului în locație
❀ Etc.

Dispunem de o gamă variată de accesorii pentru:

❀ Nunți cu tematică (marină, vintage, shabby chic, rustică, country, all white, fairy tale, etc.)
❀ Decorul sălilor de evenimente
❀ Ceremonii/evenimente în aer liber
❀ Candy Bar, Photo Corner, Cigar Bar, Lemonade Bar, etc.;
❀ Papetărie (invitații, carduri masă, meniuri, etc.);

Designer Almira Events

16178639_10154855136547159_2772333518991967736_o

Ramona Macovei, fondatoarea Almira Events și Nuntă La Mare, este o persoană energică, creativă și un wedding planner devotat care a iubit întotdeauna delicatețea și prospețimea pe care florile o oferă. Este fascinată de puterea pe care acestea o au – aceea de a înfrumuseța totul în jurul lor și de a aduce zâmbete pe fețele oamenilor, ceea ce iși dorește să realizeze și prin intermediul Almira Events.

Pe lângă experiența acumulată de-a lungul anilor în care a avut ocazia să planifice și să coordoneze peste 100 de evenimente, la sfârșitul anului 2014 s-a decis să aprofundeze acest domeniu minunat numit floristică. Din dorința de a se dezvolta constant și de a veni în întâmpinarea voastră cu cele mai noi tendințe din designul floral și de eveniment, a urmat diferite cursuri și workshop-uri cu profesori de design floral consacrați atât din România cât și din afara tării. Mai multe detalii găsiți aici.