Testimoniale

Cathy & Bei, 2018 Mulțumim din suflet celor de la Almira Events! Au dat dovada de foarte mult profesionalism, dedicație totală și mult bun gust! Suntem extrem de mulțumiți de colaborarea cu această echipă! Așa implicare mai rar! Recomandăm din toată inima!”

Gina & Steffen, 2018 – “Bună Andreea & Ramona! Și noi dorim în primul rând să vă mulțumim din suflet pentru colaborare, efortul depus, faptul că ne-ați îndeplinit cele mai mici dorințe astfel încât să avem o zi de vis! Totul a fost perfect, ne bucurăm enorm că am ales să vă avem alături și invitații noștri nu au ezitat să-și exprime și ei admirația față de decorul minunat și atenția la detaliu. Ne-am simțit cu toții ca într-un basm la malul mării! 😀 Nu au întârziat să apară nici întrebările cu privire la organizare și cu drag vă recomandăm tuturor celor interesați. Vă dorim o toamnă superbă cu evenimente frumoase și spor la treabă! Vă îmbrățișăm cu drag!”

Pentru viitorii miri: “Pentru cei care sunt din Constanța și în general de pe costa Mării Negre, au în minte o nuntă cu tematică marină și nu locuiesc în România, așa ca mine, fetele de la Almira sunt a 8-minune a lumii. 😄 De la invitații, buchete mireasă și nașă, accesorii mire și naș, lumânări cununie, până la decorațiuni restaurant/terasă, candy bar și câteva pretenții de mireasă pe care mi le-am permis 😬 toate s-au materializat cu o grijă deosebită pentru detalii (aviz perfectioniștilor 😉), naturalețe și punctualitate, și au făcut ca ziua noastră să fie superbă fără să trebuiască să ne gândim că ceva/orice nu o să fie la locul lui sau o să fie uitat.“În slujba mirilor” pare să fie deviza echipei Almira iar cei care cred ca nu au nevoie de un event planner și că o să facă ei singuri tot, credeti-mă pe cuvânt că nu o să iasă ever atât de frumos ca atunci când cineva aplică un concept de la început și până la sfârșit. Complimentele și admirația au curs valuri și noi înșine suntem pe vecie îndrăgostiți de ambientul nunții noastre și le rămânem veșnic recunoscători fetelor pentru tot ce au făcut pentru noi.”

Andreea & Florin, 2018  Andreea: “Mulțumim mult că ne-ați ajutat să ne trăim această minunată poveste. Mulțumim și pentru cadou. Totul a fost exact cum am visat. Vă îmbrățișăm.” Florin: “Mulțumim pentru suportul și efortul vostru. Ne-a plăcut foarte mult totul. Iar Preotul a fost pur și simplu extraordinar, o să-l sun și eu să-i mulțumesc încă o dată.”

Larisa & Răzvan, 2018 Bună fetelor, ce faceți? Noi am ajuns înapoi în însorita Anglie (chiar e, for once 🙂 ) și pot, în sfârșit, să stau un pic jos și să vă scriu. (…..). Îmi pare foarte rău că nu am mai ajuns la voi că tare v-aș mai fi strâns în brațe pe amândouă pentru tot ce ați făcut pentru noi, a fost minunat totul. O să vă recomand cât pot de tare tuturor, foarte multă lume m-a întrebat cine a mi-a făcut buchetul ăla superb de flori, cine s-a ocupat de decorat, etc. (……) 😀 Vă pup și vă îmbrățișez și mulțumesc din suflet încă o dată pentru tot!”

Pentru viitorii miri:Am auzit că planificarea unei nunți este un proces foarte stresant. Noi nu avem de unde să știm asta, au făcut fetele de la Almira Events totul pentru noi, cu minimum de indicații, iar la final totul a depășit așteptările. Așa că dacă aveți gânduri buclucașe, vă recomand din toată inima să profitați de oferta lor și să mergeți să le cunoașteți. Sunt calde și frumoase iar Ramona face, hands down, cele mai frumoase buchete de flori. ❤️”

Ana & Dragoș, 2018  Ana: “Vă mulțumim încă o dată pentru că ați fost profesioniste și atente mereu cu noi. Ne-ați făcut să credem că totul a fost mai degrabă o relație de prietenie decât o simplă colaborare. Vă dorim mult succes în continuare în ceea ce faceți și să rămâneți mereu așa cum ați fost de când vă cunoaștem noi, adică super :). Sperăm că și noi am fost niște clienți ok și că nu v-am stresat prea tare cu exigentele noastre. Va pupam!” Dragoș: “Mulțumim echipei Almira Events pentru tot!!! Cuvintele cheie sunt: profesionalism, seriozitate, disponibilitate, dedicare, bun gust, imaginatie!!! Ne-a facut o mare plăcere să colaboram cu voi, a meritat fiecare bănuț și vă dorim mult succes în continuare!!

Gabriela & Daniel, 2018  “Multumim pentru zâmbetele pe care le-ați adus în viața noastră! Ați fost echipa creatoare a unei amintiri de vis! The Best Wedding planner !!!!”

Irina & Răzvan, 2017 “A fost MINUNAT!!! Comunicarea pe parcursul evenimentului a fost perfectă, ne-ați câștigat încrederea și nu ne-ați dezamăgit, dimpotrivă! Buchetele, coronițele, decorurile ne-au copleșit! Furnizorii recomandați excelenți! Toate au mers ca pe roate, dar cel mai mult ne-am bucurat să vă avem alături de noi! Mulțumim întregii echipe Almira pentru o nuntă de poveste, a fost ca un vis frumos devenit realitate!”

Daniel, 2017 “Ca bărbat nu poți cuprinde dimensiunea decorațiunilor și florilor decât dacă ai o latură feminină dezvoltată. Eu nu am și aici țin să mulțumesc echipei pentru zâmbetul uimitor pe care l-au lăsat pe fața soției mele la vedera florilor cât și a aranjamentelor de la local. Totul a decurs perfect, o întâlnire a fost suficientă ca această echipă să citească dorințele din sufletul nostru. Au facut totul la cel mai mic detaliu și nu pot să indic vreo lipsă sau problemă de colaborare sau idei. De la cocarde până la aranjamente complexe au făcut imposibilul posibil. Cuvintele cheie sunt: mulțumesc, respect, profesioniști, oameni frumoși, implicare, atenție și deschidere la nou. Vă mulțumesc pentru tot și am să o invit și pe Cătălina să completeze cu un review mai detaliat! FLOWER POWER!!!!!”

Andreea și Laurențiu, 2017 Cei mai talentați! Datorită vouă am avut o nuntă ca în povești!!! Vă mulțumim din suflet pentru tot!!!”

Alexandra și Cristi, 2017  Vă mulțumim pentru tot ajutorul acordat. Totul a ieșit minunat, a meritat tot efortul pentru acea seara. Mulțumim din nou!

Bianca,  2017 – Vă mulțumesc încă o dată pentru tot. Decorul a fost un vis și a contribuit mult la reușita petrecerii. Voi ați fost extrem de profesioniste și ați avut cheia succesului. Mulțumesc din suflet!

Mihaela, 2017 – Mulțumesc pentru tot Ramona și Andreea! Mâinile voastre fac fericite multe miresici! Eu de ieri sunt toată numai un rânjet 😀😀 toate produsele au fost peste așteptările mele! 😍😍 Vă pup!

Mădălina, 2017 – Vă mulțumim mult pentru tot! Toate accesoriile au fost deosebite, extrem de frumoase și apreciate – expresia generală a fost “uau, n-am mai văzut așa ceva!”. 🙂 Mulțumim încă o dată și vă dorim mult succes în ceea ce faceți, faptul că bucurați ochii și sufletele cu minunățiile voastre e mare lucru!

Ramona, 2016 – Cei mai talentați! Cei mai profi! Cei mai frumoși oameni! Lista poate continua… 😀 Vă ador și vă mulțumesc! Datorită vouă am avut cea mai frumoasă nuntă pe plajă! <3 :* O poveste

Cristiana și Costi,  2016 – Acum că nunta a trecut și la fel și emotiile 🙂, mulțumim echipei Almira Events pentru toată implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă. Pe lângă faptul că aranjamentele au fost minunate și exact cum ni le-am imaginat, ne-au impresionat răbdarea și dedicarea cu care vă faceți meseria. Toate acestea ne-au făcut să ne simțim confortabil să lucrăm împreună și să avem încredere că totul va merge perfect (ceea ce s-a și întâmplat). A fost o plăcere să lucrăm împreună și sper să mai avem această ocazie și în viitor. Mult succes în continuare și să rămâneți mereu aceeași oameni veseli!

Alexandra și Catalin, 2016 – Nu știu dacă vă pot mulțumi în vreun fel pentru tot ce ați făcut pentru noi, ați făcut ca visul nostru să devină realitate: Macovei Ramona și întreaga echipă Almira Events! Vreau decât să vă spun că sunteți niște oameni minunați și că faceți parte din viețile noastre, suntem foarte norocoși că v-am avut alături într-unul dintre cele mai frumoase momente din viața noastră. 

Roxana și Sabin, 2016 – Mulțumim din suflet pentru implicare și profesionalism. Echipa Almira Events ne-a ajutat să avem incluse în nunta noastră toate detaliile pe care ni le puteam imagina (poate nu și exprima în cuvinte). Totul a decurs perfect și am fost extrem de mulțumiți de serviciile oferite. Vă recomandăm cu căldură Almira Events pentru evenimentul mult visat.

Alexandra, 2016 – Pentru mine un rol extrem de important l-au avut florile. Nu mi-am dorit ceva clasic, mi-am dorit ceva mai special de care s-a ocupat o echipă minunată, echipa Almira Events. Sunt într-adevar niște profesionisti, pun multă pasiune și dăruire în tot ceea ce fac pentru ca cei care apelează la serviciile lor să se simtă cât mai bine în ziua nunții lor și să aibe o zi de neuitat. Sunteți niște oameni extraordinari și se vede că lucrați din plăcere și cu mult devotament. Țineți-o tot așa și mult succes în continuare!

Cristina, 2016 – Mulțumim mult pentru tot. Totul a arătat splendid, iar invitații au fost impresionați. Apreciez mult ceea ce ați făcut pentru noi și vă urez să aveți cât mai multe evenimente pe viitor. Ne auzim la botez :))

Ionela și Alex, 2016 – Mulțumim mult pentru tot ajutorul! Am avut o nuntă ‘înfloritoare’ cu ajutorul vostru! A fost un decor superb! Sunteți minunați! 🙂 Ne bucurăm că ne-ați fost alături. Totul a arătat excelent!! 

Camelia și Iulian, 2016 – Încă o dată mulțumim pentru tot! A fost o zi extraordinară pentru noi și asta datorită tuturor care s-au implicat la fel ca și noi în organizarea acestui eveniment. Referindu-mă la aspectele de care v-ați ocupat voi, vă felicit pentru munca depusă și într-adevăr ați reușit să faceți lucruri minunate iar petrecerea noastră a fost deosebită. Mi-a placut enorm faptul ca ați folosit flori mai rar întâlnite 😍😬 și totul a arătat calitativ din toate punctele de vedere. Mulțumim întregii echipe! 😘😘😘❤️❤️❤️.

Arianna, 2016 – Direi che è semplicemente fantastica l’artista Ramona ✨ che a realizzato un “bouquet di seishell” che a dato il tocco perfetto e creativo per il bouquet del giorno speciale e sicuramente continuerà a dare piacere come una decorazione domestica anche dopo il matrimonio e sarà un prezioso ricordo molto tempo dopo il giorno speciale ❤!

Alina și Vali, 2015 – Mulțumim din suflet Ramona și întregii echipe Almira Events. Ați realizat cu multă migală un decor minunat, iar buchețelele vor rămâne pentru totdeauna amintiri de preț păstrate la loc de cinste în casa noastră. Vă îmbrățișăm și vă dorim să aduceți tuturor mirilor cel puțin la fel de multă bucurie, așa cum ne-ați adus nouă și invitaților noștrii.

Mădălina și Adrian, 2015 – A aratat totul de vis. Superb! Mulțumim!

Irina și Bogdan, 2015 – Am vrea să începem cu concluzia: am avut cea mai frumoasă zi din viața noastră. Având în vedere ca nunta noastră s-a desfășurat într-un cadru destul de non-conformist (Vama Veche), Ramona a reușit să ne înțeleagă toate dorințele și să ne ofere un cadru de poveste. Ingredientele principale au fost imaginația, răbdarea și dăruirea. De toate acestea a dat dovadă, fiind de la început pe aceeași lungime de undă cu noi și reușind să facă față tuturor provocărilor apărute pe perioada pregătirilor. Felicitări pentru tot ceea ce faceți, vă vom recomanda cu drag de fiecare dată când vom avea ocazia! 🙂

Karina și Liviu, 2015 – Mulțumim Almira Events, mulțumim Ramona pentru cele mai frumoase buchete și pentru decorul de vis. Ești cea mai răbdătoare persoană pe care am întalnit-o și singura care a înteles cu adevarat ce imi doresc fără a încerca să îmi schimbe viziunea. Iți mulțumim pentru tot efortul depus, pentru profesionalism, seriozitate și răbdare. Recomandăm cu încredere Almira Events!! Ne revedem la botez !!

Andreea și George Cozmenco, 2015

Andreea: “O minunată combinație de talent, imaginație, bun gust și profesionalism! Îmi doresc să avem mai multe evenimente ca să mai putem apela la voi! Felicitări!”

George: “O colaborare reușita, Ramona și George ne-au înteles perfect dorințele și au adaptat soluțiile din portofoliul lor pentru a ne oferi o nuntă de poveste, fără stres organizatoric și fără surprize neplăcute. Recomandăm Almira Events cu mare caldură, sunt de încredere, amabili și eficienți – rar găsiți pachetul ăsta complet! Vă mulțumim din suflet!”

Alexandra și Mircea, 2013/2015 – Profit de ocazie să vă mulțumesc pentru decorațiunile absolut superbe pe care le-am avut atât la nuntă cât și la botez, pentru implicare, profesionalism și bun gust.

Mădălina, 2014 – “Imaginație, bun gust, servicii excelente! Am colaborat pentru organizarea nunții noastre la mare, și deși am contactat această firmă pe ultima sută de metri, au găsit timp, resurse și energie să ne ajute cu organizarea și cu idei care au făcut din nunta noastră un eveniment memorabil! Recomand cu toată încrederea!”

Elena și john, 2014 – Comentariile din partea mea “mireasa”: Despre Almira Events: “O companie mică cu mult suflet, atenție și dedicare. Oferă un pachet complet pentru o nuntă de vis.” Nunta noastră: “O locație superbă pregătită cu grijă și atenție chiar și cu schimbări de ultim moment din partea noastră. O nuntă de care s-a vorbit mai mult decat am apucat noi să povestim alături de oamenii dragi. Vă mulțumim încă o dată pentru tot.

Irina și Metin, 2012 – În cea mai importantă zi din viața ta iți dorești să ai alături oameni pe care să te poți baza. Iar noi am avut un partener de nădejde la nunta noastră: echipa Almira Events. Am avut un cadru minunat, elegant, diafan și de bun gust. Totul a fost fără cusur, iar noi ne-am lăsat pe mâinile echipei cu toată încrederea. Am avut parte de servicii de calitate și de seriozitate. Cheia succesului a fost comunicarea. Ideile noastre au fost puse în practică, iar sfaturile echipei au fost extrem de valoroase. Mulțumim Almira Events!