Nuntă la mare

Dacă doriți să vă rostiți jurămintele într-un cadru natural, o nuntă la malul mării este alegerea ideală. Pe langă faptul că sunt memorabile și unice, nunțile la mare vă oferă ocazia de a evada din cotidian și de a vă bucura de o escapadă ca în filme  🙂

This slideshow requires JavaScript.

Promovăm nunțile la malul mării cu atmosferă nonconformistă încă din anul 2011 iar conceptul de nuntă la mare by Almira Events a fost lansat oficial în ianuarie 2012 la Târgul de Nunți Expomariage. În toți acești ani am avut șansa să cunoaștem multe cupluri care au îndrăznit să iasă din tradițional, având parte de clipe speciale alături de familie și prietenii apropiați, la malul marii.

Dacă sunteți pregătiți să începeți aventura vieții voastre cu o nuntă la malul mării, vă oferim câteva ponturi: 

  1. Apucați-vă din timp. O nuntă la mare implică logistică care de obicei nu apare la o nuntă tradițională. Înainte de a lua orice decizie, făceți-vă temele! O simplă căutare pe Google vă poate oferi foarte multe informații de la care să plecați, ca mai apoi să puneți întrebările potrivite furnizorilor pe care îi alegeți.
  2. Colaborați cu un wedding planner local. Din multe puncte de vedere o nuntă la mare este asemănătoare unei nunți tradiționale însă cu multe situații neprevăzute la care nu v-ați gândi. De aceea recomandarea noastră este să colaborați cu o agenție sau wedding planner locali cu experiență în planificarea și coordonarea nunților la mare.
  3. Gasiți locația ideală. După ce ați ales persoana sau persoanele potrivite care să se ocupe de organizarea evenimentului, pasul următor este găsirea locației ideale pentru ziua voastră specială. Un wedding planner cu experiență vă poate consilia și da ponturi despre avantajele și dezavantajele locațiilor.
  4. Fiți flexibili. Deși, de cele mai multe ori în cazul nunților tradiționale alegem mai întâi data și apoi locația, când vine vorba de nunțile la mare lucrurile stau diferit. Ținând cont că majoritatea locațiilor potrivite pentru o nuntă la mare sunt și locații turistice, este posibil să nu fie disponibile decât în anumite perioade.
  5. Lista de invitați! Familia și prietenii apropiați, persoane în preajma cărora sa vă simțiți relaxați, aceasta este lista perfectă pentru orice nuntă, în special pentru nunțile cu destinație.

Și  câteva sfaturi:

Zâmbiți. Dansați. Cântați. Încheiați distracția cu o baie în mare la răsărit! Imaginați-vă ce fotografii superbe 🙂

O nuntă la malul mării este fără dar și poate specială. Da, într-adevar, implică mult mai multe detalii decât o nuntă acasă dar merită 🙂 Ne-ar face o deosebită plăcere să vă cunoaștem și să fim alături de voi pe tot parcursul pregătitirii evenimentului: de la găsirea locației și furnizorilor potriviți până la rostirea jurămintelor la apus de soare și dansul vostru în picioarele goale pe nisip.

Cuplurile care au spus DA la malul mării ne-au scris în câteva rânduri cum a fost aventura nunții lor și colaborarea cu noi:

Andreea și Laurențiu, 2017 “Cei mai talentați! Datorită vouă am avut o nuntă ca în povești!!! Vă mulțumim din suflet pentru tot!!!” 

Alexandra și Catalin, 2016 – Nu știu dacă vă pot mulțumi în vreun fel pentru tot ce ați facut pentru noi, ați facut ca visul nostru să devină realitate : Macovei Ramona și întreaga echipă Almira Events! Vreau decât să vă spun că sunteți niște oameni minunați și că faceți parte din viețile noastre, suntem foarte norocoși că v-am avut alaturi într-unul dintre cele mai frumoase momente din viața noastră.” 

Irina și Bogdan, 2015  “Am vrea să începem cu concluzia: am avut cea mai frumoasă zi din viața noastră. Având în vedere că nunta noastră s-a desfășurat într-un cadru destul de non-conformist (Vama Veche), Ramona a reușit să ne înteleagă toate dorințele și să ne ofere un cadru de poveste. Ingredientele principale au fost imaginația, răbdarea și dăruirea. De toate acestea a dat dovadă, fiind de la început pe aceeași lungime de undă cu noi îi reușind să facă tuturor provocarilor apărute pe perioada pregătirilor. Felicitări pentru tot ceea ce faceți, vă vom recomanda cu drag de fiecare dată când vom avea ocazia! :)” 

Elena și John, 2014 – Comentariile din partea mea “mireasa”: Despre Almira Events: “O companie mică cu mult suflet, atenție și dedicare. Oferă un pachet complet pentru o nuntă de vis.” Nunta noastră“O locație superbă pregătită cu grijă și atenție chiar și cu schimbări de ultim moment din partea noastră. O nuntă de care s-a vorbit mai mult decât am apucat noi să povestim alături de oamenii dragi. Vă mulțumim încă o dată pentru tot.”  

Mai multe impresii de la clienții noștri găsiti pe pagina Testimoniale. Mai jos vă puteți inspira din galeria cu nunțile la mare realizate de echipa noastră.

Dacă vă surâde ideea unui nunți la malul mării și doriți să aflați mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!

This slideshow requires JavaScript.