Nuntă la mare

Dacă doriți să vă rostiți jurămintele într-un cadru natural, o nuntă la malul mării este alegerea ideală. Pe langă faptul că sunt memorabile și unice, nunțile la mare vă oferă ocazia de a evada din cotidian și de a vă bucura de o escapadă ca în filme  🙂

nunta pe plaja

Totul a început în anul 2010 în Mangalia, într-o seară ploioasă de octombrie la un pahar de vin, din dorința de a lua viața în piept și a porni o afacere proprie. Ploaia, vinul, entuziasmul și un pic de inconștiență, au pus bazele a ceea ce urma să devină – Almira Events – nunți originale și personalizate. La foarte puțin timp după, la începutul anului 2011, i-am cunoscut pe Oana și Alex. Doi oameni deosebiți care ne-au intrat la suflet încă de la prima întâlnire, când ne-au povestit că sunt din București și își doresc o nuntă la mare, în Vama Veche. Acest eveniment a fost o experiență de neuitat, o adevărată provocare pentru o echipă aflată la început de drum și a avut un impact foarte mare asupra dezvoltării noastre, luând astfel naștere conceptul de nunta la mare by Almira Events, destinat cuplurilor care doresc să spună DA la malul mării. De atunci ne-am dedicat promovării, planificării și coordonării nunților la mare cu atmosferă nonconformistă și în toți acești ani am avut șansa să cunoaștem multe cupluri care au îndrăznit să iasă din tradițional, având parte de clipe speciale alături de familie și prietenii apropiați, la malul Marii Negre.

This slideshow requires JavaScript.

nunta la mare

Fiecare nuntă la mare este unică. Plecând de la numărul de invitați, stilul vostru personal, locație, perioada în care va avea loc evenimentul, meniu, tipul ceremoniei, muzica preferată și multe, multe alte detalii care fac diferența. De aceea ofertele noastre sunt personalizate în funcție de necesitățile și preferințele fiecărui cuplu.

nunta la mare

HAI SĂ POVESTIM

Dacă vă surâde ideea unui nunți la malul mării și doriți să aflați cât mai multe detalii contactați-ne pentru a programa o ședință de consultanță online!!! Abia așteptăm să vă cunoaștem și povestim despre planificarea nunții voastre la mare! 

DE CE SĂ VĂ ÎNTÂLNIȚI CU NOI?

Știm că organizarea nunții implică multe, multe ore: de la stabilirea unui buget real și respectarea lui, alegerea furnizorilor potriviți și până la design-ul evenimentului. Când vine vorba de planificarea unei nunți la mare sau a unei ceremonii pe plajă sunt multe aspecte și detalii de luat în calcul care nu se aplică unei nunți tradiționale. Echipa noastră este specializată în planificarea nunților la mare pe tot litoralul românesc.

Mai multe detalii despre Ședința de Consultanță Online găsiți aici

Dacă sunteți pregătiți să începeți aventura vieții voastre cu o nuntă la malul mării ne-am bucura tare să fim alături de voi pe toată perioada planificării evenimentului: de la găsirea locației și furnizorilor potriviți până la rostirea jurămintelor la apus de soare și dansul vostru în picioarele goale pe nisip.

Cuplurile care au spus DA la malul mării ne-au scris în câteva rânduri cum a fost aventura nunții lor și colaborarea cu noi:

This slideshow requires JavaScript.

Mai multe impresii: Testimoniale


Evenimentele în imagini pe pagina: Nunți


Întrebări Frecvente despre o nuntă la mare: FAQ


Articole utile despre o nuntă la mare: 

nunta la mare vs. nunta pe plaja

ceremonie la malul marii

nunta eco

Screenshot 2020-06-11 at 08.40.55

Screenshot 2020-06-11 at 08.39.21